Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Self Magazin Hírek

2009.04.30
 

Self Magazin Hírek

 

 

 

A JustJaredJr jóvoltából megcsodálhatunk egy új, sokkal jobb minőségű Self magazin Scannt! Gyönyörű (L) A JJJR-nek hála, az is kiderült hogy Nessa az interjúban 25 olyan dolgot árult el magáról, amit mi, rajongók eddig biztos nem tudhattunk :O Micsoda fordulat! :D Itt is van pár:
- Szeretek vicces videók után kutatni a Youtube-n. A Charlies videótól mindig padlót fogok. És a tüsszentő panda a valaha volt leghisztérikusabb videó!
- Szeretem a kígyókat. Szerintem sexik. Persze nem a vadonban élő kígyókat, hanem a háizállat kígyókat.
- Nagyon szenvedélyes ember vagyok. Ha valakire dűhös vagyok, annak a szemébe mondom. Az, hogy valaknek a szemébe mondod a dolgokat sokkal jobb, mint hogy a háta mögött beszéld ki őt. Nem vagyok haragtartó, de addig nem nyugszom, amíg nem tudom, hogy kész, ennyi, vége van.
- Az eddigi lenagyobb költekezésem egy Louis Vuitton pénztárca volt. Ashleynek és nekem is van egy ugyan olyan, különböző színekben, a Mexikói turnénkon találtuk ki ezt így. A barátság pénztárcánknak hívjuk. Nem akarom megmondani mennyibe került. Nem szeretném többet meglátogatni azt a helyet...
És végül pedig a Self.com feltett egy videót a fotózás elkészítéséről! Látszik, hogy mindenre nagyon odafigyelnek, hogy minden fotó tökéletesen sikerüljön :)

 

A mappában található képek előnézete


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.