Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A funny(király) or(vagy) die(gáz)? videóról

2009.07.06

A funny(király) or(vagy) die(gáz)? videóról

 

Valami lökött dolgot akartunk csinálni, beleértve a szereplőket, de ez nem egy direkt reklám volt. - nyilatkozta Adam Shankman a PEOPLE-nak, a nemrég elkészült Funny Or Die videóról, melyben nagy szerep jut két kedvencünknek is, Zac Efron-nak és Vanessa Hudgens-nek. Ez nagyon, nagyon őrült. Zac Efron rémálommá fajult medencés bulijáról szól, ahol Tom Lennon és Nicole Sullivan, akik a "17 Again"-ben is szerepelnek, a fehér söpredék nagybátyja és nagynénje egyszerűen megalázza őt egy menő, fiatal hollywoodi tömeg előtt, és szó szerint mindenkit megsértenek.

 

 

A rövid Funny Or Die videót csak március végén forgatták le Shankman házánál, és a múlt héten rakták fel a kész művet, amiből nyilvánvalóan le jön, hogy ez a szereplőknek nagy móka volt.

 

Nagyon sokan azért csinálták, mert együtt akartak lógni Zac-kel. - árulta el a "17 Again" producere, aki a kis klipnél is segédkezett a rendezésben. Ez a legőrültebb csoportja az embereknek.

 

De hogy mi inspirálta Shankman-t, hogy elkészítse a videót?

 

A média kényszerít minket arra, hogy komolyan vegyük az életünket, de mi tudjuk, hogy nem tudjuk meggyógyítani a rákot, úgyhogy akár megnevettethetjük az embereket, mi szórakoztatók vagyunk. - mondja. És ez király, mert mindenki tudja, hogy ezért nem fizetnek minket, úgyhogy nincsenek egók.

 

És valóban. Bár Zac Efron volt az egyik főszereplő, egyáltalán nem viselkedett úgy, mint valami nagyágyú. [Zac] nagyon boldog volt, hogy össze tudtuk ezt rakni együtt és igazán, mélyen hálás volt. Ha tudni akarjátok, hogy milyen ember Zac és Vanessa... megfordultam és Vanessa összeszedte a szemetet és Zac a tálakat. Nem számított, hogy kinek a feladata lenne, mindenki egyért és egy mindenkiért. Semmit nem vettek természetesnek. - nyilatkozta a régi jóbarát. :)
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.